İSTANBUL / KAĞITHANE - Şair Yahya Kemal İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimizde İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Birincisi olan sınıflarımız plaketlerini aldılar.

23 Nisan Konulu Resim Yarışmasında Kağıthane İlçesinde birinci olan örencimiz 4-A sınıfından Buğlem GENÇ ve Şiir Yarışmasıokul birincisi öğrencimiz 4-D sınıfından Zeynep Nisda AKSU' da ödüllerini aldılar.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm sınıflarımızı katılımı ile kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü kapsamında 109. yılında Çanakkale Zaferi coşkuyla kutlandı. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlama Programımız

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası faaliyetleri kapsamında Deprem Tatbikatımız yapılmıştır.

Mrt

Bakanlığımız ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla En İyi Narkotik Polisi: Anne projesini hayata geçirdi. 23..10.2020' de hayata geçirilen bu proje kapsamında Veli Eğitim Seminerleri ve buluşmaları okullarda gerçekleştirilmekte.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflarımız,  yaygın olarak bilinmeyen Türkçe kelimelerin anlamlarını bulup hayal güçlerine göre resmettiler.