İSTANBUL / KAĞITHANE - Şair Yahya Kemal İlkokulu

0(212) 2846665
Yahya Kemal Mahallesi Bakkal Sokak No7 Kağıthane / İSTANBUL
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda ilçemizdeki ve ilimizdeki resmi ve özel ilkokul kurumları arasında başarıya ulaşmış, Atatürk ilke ve inkılaplarının rehberliğinde bilgi toplumunun gereksinimine uygun, yeniliklere açık, öğrencilerin kişisel gelişimini sağlayan en iyi eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarıve ilkeleri doğrultusunda toplumsal ve ahlaki değerlere önem veren, sorumluluk bilincine sahip, içine girdiği her ortamda örnek gösterilen fertler olarak yetiştirmektir.
Akıl zeka oyunları, çocuk oyunları, spor faaliyetlerine katılım sağlanmaktadır.
Kalolifer - Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuz, 62, 64Ç otobüsleri ve Beşiktaş-Gültepe, Şişli, Mecidiyeköy-Gültepe dolmuşları hattında bulunmakta olup, bahsi geçen araçlarla okulumuza ulaşılabilir. Okulumuza ulaşımda M7 Yıldız-Mahmutbey ve M11 Gayrettepe – İstanbul Havalimanı Metro Hatlarını kullanarak,Kağıthane istasyonundan yaya olarak ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Yahya Kemal Mahallesi Kağıthane İlçesinin gelişimine uygun olarak gelişmektedir.
Okulumuz il merkezine 12 km, ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
Q-BITZ, Mangala, Seksek, Mendil Kapmaca, Satranç, Futbol, Yüzme
Erasmus+ ve eTwinning